Inspiratiesessie Van ‘Binden en Boeien’ naar ‘Verbinden en Groeien’

Inspiratiesessie Van ‘Binden en Boeien’ naar ‘Verbinden en Groeien’

  • donderdag 6 februari 2020 van 15:00 tot 18:00
  • HRM

Omschrijving:

Het ‘Binden en Boeien’ van medewerkers? Is deze benadering inmiddels niet een beetje achterhaald?

Binden’ veronderstelt dat een medewerker die in jouw organisatie komt werken op zijn bestemming is aangekomen en dat je er als werkgever alles aan doet om deze medewerker langdurig vast te houden. Door het loslaten van deze denkwijze en met name te investeren in de kwaliteit van de relatie van medewerkers met de organisatie, is het mogelijk om een duurzame verbinding tussen medewerker en organisatie te realiseren gedurende de tijd die je samen reist. De medewerker is hiermee een ambassadeur voor het leven op het moment dat deze de organisatie weer verlaat.

Tijdens de inspiratiesessie Van ‘Binden en Boeien’ naar ‘Verbinden en Groeien’ gaan we het samen hebben over de verschillende wijzen van omgaan met het menselijk kapitaal.

Anabel van Nunen (HR Professional/docent @ Fontys Hogescholen) trapt af met de inspiratiesessie: Geef (werk)geluk de ruimte; van ‘Binden en Boeien naar Verbinden en Groeien’. Omarm een inclusieve benadering van geluk in de dialoog met je medewerkers!

Daarna betreedt Henk Verhoeven (docent toegepaste psychologie @ Fontys Hogescholen) het toneel. Henk geeft zijn visie omtrent de twee mythes omtrent leiderschap en innovatie. Niet alles moet meer top down, maak juist gebruik van expertises en talenten!

Vervolgens zal er op het podium een panelgesprek plaatsvinden. Loes de Volder (Mamaloes), Nicky Foesenek (Bonheur Horeca Groep) en Lies Jansen (PauwR) gaan hier in gesprek over hun aanpak hoe zij omgaan met menselijk kapitaal.

Voor wie?

Deze inspiratiesessie is gericht op ondernemers met medewerkers in dienst.

DUS schrijf je snel in want vol is vol!

Waar ga je mee naar huis?

Tijdens deze inspiratiesessie creëren we bewustwording op het thema menselijk kapitaal. Aan het einde van deze sessie is jouw blik op het omgaan met menselijk kapitaal breder geworden. Wellicht heb je tips gekregen die je direct kunt doorvoeren in jouw eigen organisatie.

Partner:

Fontys Hogeschool HRM en Psychologie
VDT Advocaten

SOORTGELIJKE EVENEMENTEN

INSCHRIJVEN

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in.

*Vul alle velden in, laat ze niet leeg

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst.

Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.