Innoveren of ontwikkelen?

Hoi partner,

Op de hoogte blijven van zaken die jou aangaan als ondernemer? Station88 houdt je scherp.

Bekijk programma

Partners

Business Partners

Wij hebben de grenzeloze ambitie om jouw bedrijf off- en online meteen goed te presenteren. Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt; wij willen gewoon mooie dingen voor je maken zodat jij een onuitwisbare indruk achterlaat!
PEP
Tilburg is een stad die maakt, innoveert en test. Van achtbanen voor de Efteling tot auto’s voor Tesla. Met ondernemers die samenwerken in een compacte stad ideaal gelegen in het centrum van Europa. Maak het met ons!
Make it in Tilburg
Het Programma Leren en Werken heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt, arbeidsmarkt en arbeidsmarktkansen te versterken. Speerpunten zijn het bevorderen van werkend leren en het gebruik van het Ervaringscertificaat.
Leren en Werken
‘Jouw kracht en kennis delen, samenwerken zoals bij Station88 is waar wij van Q-Promotions dik in geloven.
Q-Promotions
Station88 is dé hotspot voor ondernemers met groeiambitie. Wij vinden het logisch dat deze ondernemers óók Route ICR volgen. Want met onze online alles-in-één oplossing versterk je de teamintuïtie en groei je als ondernemer én bedrijf.
Route ICR
Wil jij ook een marketing scherpschutter worden? Bullboard biedt dynamische Bullboard dashboards waarin je in één oogopslag je resultaten kunt inzien. Waardoor je niet met hagel, maar met scherp schiet. Het begint met het juiste inzicht.
Bullboard
Met Station88 delen wij de passie voor innovatief ondernemen. Retailcoin maakt met een hedendaagse blockchain oplossing het belonen van goed gedrag mogelijk zodat ondernemers een echte relatie met de klant krijgen. Pure innovatie.
Retailcoin
Samen staan we sterk om ondernemers klaar te stomen voor hun digitale toekomst. Wij ondersteunen hen met digitalisering vraagstukken door het ontwikkelen van maatwerksoftware, zonder complexiteit.Oftewel: Softwareontwikkeling zonder zorgen.
Thoughtline
Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Het delen van kennis en het bundelen van krachten staat hierbij volgens ons centraal. Wij geloven dat innovatie ontstaat door het samen werken aan de toekomst.
Crossyn

Ben je partner van Station88 en wil je een ruimte bespreken? Klik dan hier:

Reserveren