Aantrekken of afstoten?

Hoi expert,

Bouw vanuit jouw eigen vraagstukken Station88 verder uit en help elkaar vooruit.

Bekijk programma

Over Station88

HOI, ondernemer!

Station88 brengt alles wat je nodig hebt als ondernemer samen. Begin 2018 openden wij onze deuren in de Tilburgse Spoorzone. Hier vind je dienstverleners, een klankbord, ruimte voor startende bedrijven en worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Donderdag inloopmiddag bij Station88

Iedere donderdag zijn de specialisten van onze partners aanwezig in Station88. Zij staan van 13.00 uur tot 17.00 uur voor jou in de startblokken om antwoord te geven op jouw prangende ondernemersvraag, jouw ideeën en plannen, zowel groot als klein.

Een inloopmogelijkheid voor ondernemers, uit Tilburg en de regio Midden-Brabant, waarbij persoonlijke en deskundige aandacht voor jouw onderneming voorop staat. Je vindt als ondernemer antwoord op vragen op zowel juridisch, financieel en fiscaal gebied. Maar ook antwoord op ICT vragen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je slimmer kunt werken, vragen over human resources en personeelsbeleid, het beheer van je website, social media, communicatie- en marketingvraagstukken, maar ook antwoord op vragen hoe jij ervoor kunt zorgen je bedrijf te laten groeien. Van harte welkom, een afspraak maken is niet nodig!

Station88, Huis voor ondernemerschap en innovatie is een initiatief van Midpoint Brabant, gemeente Tilburg, en Starterslift. Nieuwsgierig geworden? Stuur een mailtje naar info@station88.nl of kom gewoon langs op een van de inloopmiddagen.

Foto Archief

Februari 2017

April 2017

April 2017

Augustus 2017

Augustus 2017

Augustus 2017

Augustus 2017