European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Nieuws Door: Station88

Google Digitale Werkplaats-bus in Tilburg

Wil je meer klanten bereiken via het internet, weten hoe je meerdere online kanalen kunt inzetten of hoe je een businessplan schrijft? Kom naar de Google-bus en volg een van de gratis workshops om je bedrijf te laten groeien.

Google Digitale Werkplaats

Al ruim 100.000 bedrijven en ondernemers hebben dankzij de workshops van de Google Digitale Werkplaats hun digitale vaardigheden verbeterd. Nu gaat de Digitale Werkplaats on tour. De komende weken rijdt de speciale Google-bus door het land en je kunt instappen om verschillende interessante workshops te volgen. Mis deze unieke kans niet en kom langs!

Maandag 10 december a.s. opent Google de deuren van de Digitale Werkplaats-bus in Tilburg. Je bent van harte welkom om 10:45 uur op het Pieter Vreedeplein (naast oliebollenkraam)

Meld je hier aan en mis het niet, deelname is gratis!