European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Nieuws Door: Station88

Route ICR nieuwe Business Partner van Station88

Weer een mooie ontwikkeling voor Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Donderdag 1 november heeft Route ICR zich als business partner verbonden aan Station88. Samen met de andere business partners vormt Route ICR de basis van de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen.

Route ICR

Paul Joore, directeur van Route ICR: ‘Het zal geen verrassing zijn dat je hoge bedrijfsgroei enkel realiseert door de inzet van personeel. Daarbij is teamintuïtie nodig om je met je bedrijf te onderscheiden van de middelmaat. Maar daar moet wel altijd aan worden gewerkt. Route ICR is dé online alles-in-één oplossing waarmee je de teamintuïtie van je bedrijf versterkt. Zo groei je als ondernemer én bedrijf. Dus als je weet dat Station88 dé hotspot is voor ondernemers met groeiambitie, dan is het eigenlijk heel logisch dat Route ICR en Station88 de handen ineen slaan.’

Groeiambitie

Station88 de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen. Een ontmoetingsplek waar dienstverleners voor ondernemers die als vraagbaak fungeren, bij elkaar komen. Samen haar partners organiseert Station88 activiteiten op het gebied van ondernemersontwikkeling en innovatie, zoals trainingen, workshops, kennissessies en klankbordgroepen. Uitgangspunt hierbij is dat de groeiende ondernemer vooral goed geholpen is door een andere ondernemer of partner met specialistische kennis of ervaringsdeskundigheid, en deze aan elkaar te koppelen.