European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Persbericht Door: PEP

Persbericht PEP

Dat is leuk!

Trots zijn we op de overname van activiteiten van www.meersuccesonline.nl. Hier vinden bedrijven oplossingen voor het bereiken van nóg betere online resultaten. Meer Succes Online heeft een partnerschap met Station88, hét huis voor ondernemerschap en innovatie uit Tilburg. Dit partnerschap zetten we natuurlijk graag voort onder de naam van PEP. De aankomende weken zullen we de overname van activiteiten voltooien. Vanaf eind dit jaar werken we samen verder vanuit onze creatieve studio in de Piushaven. Voor jou als klant betekent dit dat we samen met nog meer expertise, passie en plezier voor je aan de slag gaan.

Maak jouw eerste indruk online onvergetelijk met PEP. Ben je in de buurt? Kom binnen, de koffie staat klaar!

Bekijk hier de animatie.


Station88 kijkt enorm uit naar de samenwerking met Maikel Loots en zijn team van PEP Business Creators en zijn verheugd dat wij de samenwerking met Bart Pluijms op deze manier kunnen voortzetten! Heel veel succes toegewenst!