European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Persbericht Door: Station88

Station88 verwelkomt nieuwe Business Partner IT Support Groep B.V.

Vrijdag 6 juli heeft IT Support Groep B.V.uit Tilburg zich als business partner verbonden aan Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie. Samen met de andere business partners vormt IT Support Groep B.V. de basis van de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen.

Groei van mobiel werken

Joost Merkx, directeur van IT Support Groep B.V. : ‘Bij IT Support Groep vinden we dat iedereen, altijd en overal veilig moet kunnen werken. Dus waarom werken we dan niet vanuit het kloppend Tilburgs hart Station88? Wij geloven dat mobiel werken en persoonlijk contact hand in hand gaan en onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. De groei van mobiel werken zal verder doorzetten en niet meer weg te denken zijn uit het straatbeeld én het bedrijfsleven. Office 365 speelt hier een grote rol in. Alles met maar één doel: sneller en efficiënter (samen)werken waar en wanneer jij wilt! Dus daarom ook binnenkort vanuit Station88.’

Vliegende start

IT Support Groep zorgt voor dé werkplek dat uit onderzoek tot stand komt, waar écht over nagedacht wordt en met een zachte landing wordt geïmplementeerd in de organisatie. Zo geef je iedere werkdag een vliegende start. Waar je ook bent.’ aldus Joost.