Seminar Incasso - Programma | Station 88
Fiscaal, Juridisch 15.30 - 17.00
Locatie: Station88

Seminar Incasso

“Ik wacht op de betaling van een grote klant. Als hij heeft betaald ben jij de eerste die ik betaal!”

“De hond heeft de factuur opgegeten!”

“Maar dat is toevallig dat je belt! Ik ben nu aan het internetbankieren en druk NU op de verzendknop. Als het goed is heb je morgen je geld!”

!!! TRAP ER NIET IN !!!

Het zijn vaak smoesjes van klanten die helemaal geen intentie hebben om jou te gaan betalen voor je harde werk. En dat is niet goed voor je cashflow....en ook niet voor je positieve mindset.

Hoe ga je hiermee om? Hoe voorkom je wanbetaling? En wat kun je doen als je te lang op je geld moet wachten? Hoe krijg je je spullen terug als er niet betaald wordt?

Tijdens deze bijeenkomst geeft partner VDT Advocaten je antwoord op al jouw vragen rondom dubieuze debiteuren. Daarnaast laten ze je zien hoe zij de strijd aangaan met wanbetalers. Beslaglegging of toch het faillissement aanvragen? Het klinkt misschien ver van je bed maar dit zijn fantastische pressiemiddelen om de wanbetaler in beweging te krijgen.

Aan het eind van deze sessie weet jij hoe je met je wanbetalers om moet gaan. Daarnaast ontvangen alle deelnemers van deze sessie een gratis debiteuren quick scan aan waarbij VDT inzoomt op de knelpunten binnen jouw debiteurenbeleid en proces. Kost je niks, levert je wel veel op!

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.

soortgelijke events