Zakelijke speeddate bij Open Coffee Tilburg - Programma | Station 88
Kennisdeling 09.00 - 11.00
Locatie: Station88

Zakelijke speeddate bij Open Coffee Tilburg

Je zakelijke netwerk vergroten en kennis & ervaring uitwisselen, ondernemende ondernemers ontmoeten in een informele setting mét goede koffie. Dat is Open Coffee Tilburg.

Vrijdag 6 september en 4 oktober is Open Coffee Tilburg te gast in Station88 en heten wij ondernemers uit de regio van harte welkom!

Iedere bijeenkomst van Open Coffee is laagdrempelig en interactief kortom netwerken met een knipoog. Met als doel snel écht contact op te bouwen, inhoud te delen, je netwerk uit te breiden én nieuwe mensen te ontmoeten.

Laagdrempelig

Ben je ondernemer en wil je graag andere ondernemers ontmoeten op een informele laagdrempelige manier? Kom dan naar Open Coffee Tilburg in Station88. Iedere eerste vrijdagochtend van de maand van 9 uur tot 11.00 uur in Station88.


Programma 6 september

Never change a winning formula. Vandaag staat de zakelijke speeddate weer op het programma. In korte tijd veel nieuwe ondernemers ontmoeten. Als de bel gaat, moet je doorschuiven. Bereid je voor op snel, intensief, luidruchtig en een tikje chaotisch. Maar netwerken was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Aanmelden is niet nodig! Je bent van harte welkom om 09.00 uur in Station88!

Sandra Arink & Mathilde van der Pol verwelkomen je graag namens Open Coffee Tilburg.