Workshop MKB datalab - Programma | Station 88
ICT en Digitalisering 10.00 - 16.00
Locatie: Station88

Workshop MKB datalab

In navolging op de inspiratiesessie Groeien door Data, organiseren we met Rabobank en JADS de workshop MKB data.

Als je aan de slag wilt gaan met je Data, maar je nog geen idee hebt over waar je concreet moet beginnen dan is de Data Driven Business workshop wellicht interessant voor jou!

Voor wie:
De Data-Driven Business workshop is bedoeld voor alle MKB’ers die al iets van data hebben en gebruiken of van plan zijn te gebruiken in hun bedrijf.

Wat ga je doen:
In deze workshop wordt de maturity scan uitgevoerd en worden bedrijfsgerichte vragen gesteld. Tijdens de workshop werken we in 4 stappen toe naar een concrete eerste stap op het gebied van Data Science voor jou bedrijf!

Waar ga je mee naar huis:
Na afloop van de workshop heb je een duidelijk beeld bij de mogelijkheden en de tekortkomingen van de beschikbare data van jouw onderneming. Daarnaast heb je zicht op een eerste stap om verder te gaan met de integratie en implementatie van Data Science. Dit kan zijn dat er meer data nodig is of dat de data moet worden opgeschoond, maar de output kan ook een concreet vraagstuk zijn waar je direct mee aan de slag kunt.

Voorbereiding:
Tijdens de workshop wordt je begeleid door het programma. Een export van data of inlog tot de database zijn een must, zodat we gelijk stappen kunnen zetten tijdens de workshop.

De kosten verbonden aan deze workshop zijn €500. Hiervoor wordt een factuur gestuurd.


soortgelijke events