European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Blog Door: Tekstbureau comMonicatie

Lijntjes leggen - Interview Esther IJzer in Dichterbij Rabobank

Nieuwsgierig naar het interview op de back-cover van de Dichterbij, het ledenblad van Rabobank Tilburg en Omstreken? Lees het hier!

Wie

Bezige bij Esther IJzer is verknocht aan Tilburg. ‘Hier is ruimte om te experimenteren, waardoor er zoveel gave dingen ontstaan. Het is écht mijn stad geworden.’ Sinds maart 2017 is zij manager van Station88, de 'place to be' voor ondernemers met groeiambitie.

Wat

Als zelfstandig ondernemer maakte ze, veelal samen met anderen, van niets iets. Ze werkte in de marketing, projectmanagement en in commerciële functies en stond mede aan het roer van het familiebedrijf van haar partner. Lijntjes leggen om mensen te helpen is haar 2e natuur en daarbij helpt haar uitgebreid netwerk. Al met al hét perfecte profiel voor de functie van manager van Station88.

Waar

In de voormalige werkplaats van de NS aan de burgemeester Brokxlaan.

Waarom

‘In deze baan komt alles samen en ik ben er dan ook zonder aarzeling in gestapt. We willen een vaste waarde worden in het Midden-Brabantse ondernemersklimaat. We zijn goed op weg: sinds de opening ontvingen we ruim 4.000 bezoekers! Ons succes? We doen dit met het ondernemersadvies van de gemeente en onze founding-, business- en strategische partners. Verbinden is het sleutelwoord. Onze netwerken zijn zo groot dat we vaak de juiste ondernemers of specialisten aan elkaar kunnen koppelen. De combinatie met het interessante programma-aanbod maakt dat wij écht kunnen bijdragen aan de groei van de regio.'

Nieuwsgierig naar de gehele Dichterbij van Rabobank Tilburg en Omstreken, editie 2019-1? Lees hem hier.

Foto: Raldo Neven Fotografie

Tekst: Tekstbureau comMonicatie