Workshop Business Model Canvas - Programma | Station 88
Business Development 15.00 - 17.00
Locatie: Station88

Workshop Business Model Canvas

In deze workshop leer je van Twan Lankveld en Richard Heesen hoe je met het Business Model Canvas een Business Model op 1 pagina maakt. Je ontwerpt in 9 bouwstenen hoe jouw startup of bedrijf waarde creëert, levert en behoudt voor je klanten. Het business model canvas is een handige tool om je business model in kaart te brengen. Zo krijg je op een visuele manier inzicht in hoe je als bedrijf meerwaarde creëert en waar je misschien nog puzzelstukjes mist die je nog moet invullen.

Het Business Model Canvas werd in 2009 geïntroduceerd door Alexander Osterwalder die er met Yves Pigneur een boek over schreef. Het is een wereldwijd gehanteerd model voor het ontwerpen van je business.

Wat levert het je op?
Na het invullen van je canvas heb je duidelijk antwoord op vragen als: Waar moeten we aan werken? Waar zijn we goed in? Je krijgt ook toegang tot de online omgeving van Braventure, in deze omgeving kun je nog veel meer informatie vinde wat je kan gebruiken voor je bedrijf of startup.

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.