Hoe krijg je als ondernemer meer klanten - Acquisitietraining 13 november - Programma | Station 88
Marketing, Sales 09.00 - 16.30
Locatie: Station88

Hoe krijg je als ondernemer meer klanten - Acquisitietraining 13 november

Acquisitietraining voor ondernemers, hoe vind je meer klanten!

Is het vinden van nieuwe klanten ook een uitdaging voor jou?
In een startende of groeiend bedrijf komen er veel dingen op je af als ondernemer. Je dient van veel facetten kennis te hebben en niet ieder onderdeel krijgt evenveel aandacht.

De training wordt verzorgd door Leadforce en wordt aangeboden door ondernemers advies van de Gemeente Tilburg.

In deze training (koude) acquisitie, klantenwerving door middel van de inzet leadgeneratie en telemarketing krijg je met behulp van bewezen technieken en methodieken handreikingen om meer klanten te werven voor je onderneming.

Deze training richt zich vooral op business to business, zowel producten als diensten. Business to consumer kan ook maar dan loop je met koude acquisitie al snel tegen privacy wetgeving en telemarketing regelgeving aan. Dit kan wel interessant zijn als het gaat om upselling richting een bestaand klantenbestand.

Deze training duurt twee dagdelen waarbij het eerste deel een stuk theorie is en het tweede deel een stuk praktijk. Je gaat echt aan de slag en oefent om meer klanten te werven.

Deze training wordt gegeven in kleine groepen met maximaal 6 -8 deelnemers.

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.