Workshop Ontdek je Geld Archetype - Programma | Station 88
Financieel 14.30 - 17.00
Locatie: Station88

Workshop Ontdek je Geld Archetype

Geld is belangrijk voor je onderneming. Daarom zorg je, ook al is het misschien niet je favoriete onderwerp, voor kennis op het gebied van begrotingen, administratie, belastingen, winst, omzet, investeringen en andere financiële zaken.

Maar heb je er weleens bij stilgestaan dat hoe je over geld dénkt ook van invloed is op je bedrijfsresultaten?

De workshop ‘Ontdek je geld archetype’ gaat je helpen om inzicht te krijgen in de uitdagingen, maar ook de sterke kanten van jouw geldarchetype. Je ontdekt je hoe je geldovertuigingen en daarmee je geldgedrag van invloed zijn op je bedrijf en hoe je de kennis over je geld archetype kunt gebruiken voor betere resultaten in je bedrijf.

Je gaat met Meike van Zandvoort van Rijker Leven deze middag praktisch aan de slag aan de hand van de uitslag van jouw Geld Archetype Test die je voorafgaand aan de workshop hebt gemaakt.

Voor wie is deze workshop?
Voor alle ondernemers die het belangrijk vinden om een persoonlijke kijk op geld te krijgen.

Waar ga je mee naar huis?
Na afloop van de workshop heb je een beter beeld van hoe jij naar geld kijkt. Je hebt inzicht in je sterke kanten en valkuilen op het gebied van geld. Daarnaast is de opgedane kennis van je geldarchetype van invloed op je bedrijfsvoering. Je hebt concrete actiepunten om mee aan de slag te gaan.

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.