Ondernemerstafel - Ondernemer in privé - Programma | Station 88
Financieel 09.00 - 11.00
Locatie: Station88

Ondernemerstafel - Ondernemer in privé

Als ondernemer wil je vrijuit kunnen ondernemen: investeren in een nieuwe productlijn, of uitbreiden naar het buitenland. Dan is het belangrijk dat zakelijk en privé in balans zijn. De keuzes die je zakelijk maakt zijn natuurlijk van invloed op je privé situatie en andersom.

Tegen welke risico’s kun je je verzekeren? Kun je met een wisselend inkomen toch een hypotheek krijgen? En wat kun je nu al regelen om later voldoende inkomen te hebben?

Tijdens de ondernemerstafel: ‘Hoe plan je privé financiën als ondernemer?’ bespreken adviseurs Danny van Ewijk en Karin Moonen verschillende mogelijkheden voor de privé financiën van ondernemers. Ondernemers gaan met concrete informatie naar huis over wat de mogelijkheden zijn voor hun privé financiën en wat de Rabobank kan bieden op het gebied van bijvoorbeeld een financiële planning of een hypotheek.

De sessie is voor maximaal 10 personen. Inbreng van eigen vraagstukken is mogelijk.

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.