Workshop Lean Start Up - Programma | Station 88
Business Development 15.00 - 18.00
Locatie: S88

Workshop Lean Start Up

Build – Measure – Learn. Hoor jij deze termen en de term Lean Startup ook regelmatig en wil je weten wat dit voor jou kan toevoegen?

Kom dan naar de workshop Lean Startup in Station88. Richard Heesen, zelf ondernemer en startup specialist, vertelt je alles over op zoek gaan naar het echte probleem van je klant, early adopters, experimenteren, valideren en het minimal viable product. Je kunt na afloop van de workshop deze innovatietechniek toepassen.

Lean Startup is een methode die je altijd en overal kunt toepassen: als starter en MKB-er wordt de methode gehanteerd om te innoveren waardoor je Build – Measure – Learn opneemt in je bedrijfsprocessen.

Doelgroep:
Ben je starter of MKB groeier dan is deze workshop Lean Startup een inspiratie voor innovatie en groei en een directe toepassing hiervan in jouw onderneming.

Heb je interesse? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij no show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.