Workshop Cybercrime - Digitaal Veilig Ondernemen - Programma | Station 88
ICT en Digitalisering 16:00 - 18:00
Locatie: Station88

Workshop Cybercrime - Digitaal Veilig Ondernemen

Cybercrime is helaas voor veel mkb- ondernemers een toenemend probleem. In deze training ‘Digitaal Veilig Ondernemen’ leer je wat je kunt doen om het risico op cybercrime te verkleinen.

De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting. De schade bij een cyberincident kan groot zijn. Denk alleen al aan de kosten voor herstel of vervanging van uw website, programma’s of data, maar ook omzetverlies en reputatie- schade. Zorg dat jouw bedrijf geen slachtoffer wordt.

Digitaal Veilig

Tijdens de trainingsavond leer je meer over cybercrime en hoe je je hiertegen kunt wapenen. Je krijgt inzicht in wat er op dit moment speelt bij mkb-bedrijven en hoort van collega-ondernemers wat hen is overkomen en wat daarvan de gevolgen zijn geweest. Je krijgt praktische preventietips die direct toe te passen zijn. Daarbij gaat het niet per se over ingewikkelde technische oplossingen, maar vooral over eenvoudig te nemen maatregelen en om eigen gedrag om de digitale veiligheid te verbeteren.

Deze training is speciaal voor MKB-ondernemers en wordt aangeboden door de gemeente Tilburg, het Platform Veilig Ondernemen en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV).

Heb je interesse? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij no show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.