Ondernemerstafel - Financieren kun je leren - Programma | Station 88
Kapitaal en Financiering 09.00 - 11.00
Locatie: Station88

Ondernemerstafel - Financieren kun je leren

Tijdens deze ondernemerstafel nemen Rabobank adviseurs Robin, Paul en Bekir je op een interactieve manier mee in de wereld van het financieren. Ze behandelen concrete casussen waarbij je een beeld krijgt wat voor financieringsvormen er bestaan en waar je als ondernemer voor welke vraag het beste aan kunt kloppen.

De bijeenkomst is kleinschalig, interactief en je ervaart hoe het is om bij het "verkeerde loket" aan te kloppen. Verder bevat de bijeenkomst een presentatie over financieren en worden concrete casussen behandeld. Uiteraard is het mogelijk om eigen financieringsvraagstukken te bespreken.

Voor wie is deze workshop?

De workshop is voor alle ondernemers met groeiambitie en financieringsvraagstukken.

Waar ga je mee naar huis?

Je weet na afloop welke financieringsvormen er bestaan en je weet de juiste weg naar financiering. Bovendien maak je kennis met de adviseurs van de Rabobank en maak je kennis met andere ondernemers.

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.

Maximaal aantal deelnemers: 12 personen