Workshop Crypto en Blockchain - Programma | Station 88
Crytocurrency 15.00 - 17.00
Locatie: Station88

Workshop Crypto en Blockchain

De termen crypto en blockchain komen tegenwoordig te pas en te onpas naar voren in de media en ook in business. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben verstrekkende gevolgen voor business, consumenten, burger en overheid.

Is het een verkoop praatje of een daadwerkelijke voorspelling voor de manier van ondernemen in de toekomst?

In deze workshop gaan we eerst onderzoeken wat we nu eigenlijk weten maar vooral begrijpen van crypto en blockchain. Van een geïnspireerde presentatie over de Tilburgse start van Retailcoin naar een verhelderende TED talk over de ultieme mogelijkheden van blockchain. Tussendoor een bruisende Q en A en dan gaan we over naar jóuw onderneming en jouw individuele vraagstukken. We maken nog een crypto wallet aan als je dat wilt en geven uitleg over de crypto beurzen. Dit alles in een informele sfeer met een kop koffie en iets lekkers.

We spreken hier we vaak over “het plat slaan” van complexe zaken naar begrijpelijke eenvoud. Blockchain en crypto zijn zeker onderwerpen die begrijpelijk moeten worden voor de ondernemer die denkt over de toekomst. Deze uitdaging gaan we aan in deze workshop.

Programma:

15:00 Inloop en kennismaking: Wat weten we nu eigenlijk van blockchain en crypto?
15:15 Presentatie: Retailcoin, crypto tokens en het belonen van goed gedrag (Hugo Leijtens)
15:30 Q en A: Vragen naar aanleiding van de presentatie.
15:40 Film: "How the blockchain is changing money and business" TED Talk
16:00 Koffie met iets lekkers
16:15 Workshop: Blockchain voor jóuw bedrijf.
16:40 Digital Wallet: De gelegenheid om een wallet aan te laten maken en Q en A crypto beurzen
17:00 Afsluiting en mogelijkheid tot borrel

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.

soortgelijke events