Ondernemerssafari Midden Brabant 29 mei - Programma | Station 88
Kennisdeling 13:00 - 17:30
Locatie: Regio Midden-Brabant

Ondernemerssafari Midden Brabant 29 mei

Station88 organiseert in 2019 voor ondernemers vier keer een ondernemerssafari. De ondernemerssafari wordt georganiseerd bij een bedrijf in de regio. Samen met collega-ondernemers uit de regio breng je een bezoek aan twee bedrijven in Midden Brabant.

Deze safari brengen we een bezoek aan Avec en gaan we naar Safaripark Beekse Bergen. Eigenaar en managing director Stefan Lanslots van Avec vertelt over het ontstaan van Avec, de fases die doorlopen zijn en de uitdagingen die op dit moment voorhanden zijn. Tevens komt aan bod hoe MVO verweven is in het bedrijf.

De reis wordt vervolgd naar de Beekse Bergen waar we arriveren bij Kaributown. Daar drinken we een kopje koffie en krijgen een rondleiding en informatie van divisie directeur Niels de Wildt over de ontwikkelingen binnen het park en het resort met daarbij de impact die dit heeft voor de regio Midden Brabant. Op het moment dat de accomodaties beschikbaar zijn, mogen we ook daar een kijkje nemen.

Waarom deelnemen?

Je maakt kennis met mede-ondernemers tijdens de safari zelf. We verplaatsen ons namelijk op de fiets. Daarnaast word je meegenomen in de bedrijfsvoering van Avec en de Beekse Bergen, krijg je een bijzonder kijkje achter de schermen van twee ondernemingen in de regio, wordt er kennis gedeeld en ervaringen uitgewisseld. Je doet inspiratie op die je wellicht direct toe kunt passen in je eigen bedrijf en leert andere ondernemers kennen.

Doelgroep

De ondernemerssafari wordt verzorgd door ondernemers en is voor ondernemers in de regio Midden-Brabant. Ondernemers die in contact willen komen met ondernemers in de regio en benieuwd zijn naar meer achtergrond informatie en uitdagingen binnen Avec en de Beekse Bergen.

Programma

13.00 uur: verzamelen bij Station88, kennismaking en introductie Station88
13.30 uur: vertrek per fiets naar Avec
13.45 uur: ontvangst Avec, rondleiding en verhaal
15.15 uur: vertrek naar Beekse Bergen
16.00 uur: ontvangst Beekse Bergen
17.30 uur: vertrek naar Station88 of huis

Heb je interesse?

Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij no show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.