Inspiratiesessie - Innovatie - Programma | Station 88
Innovatie 15.30 - 18.00
Locatie: S88

Inspiratiesessie - Innovatie

Innovation Day

Samen met de strategisch partners van Station88, VDT Advocaten, Rabobank Tilburg en omstreken, Rabobank de Langstraat, Rabobank Hart van Brabant, HlB van Daal organiseren we de Innovation Day.

We organiseren een inspiratie sessie dat in het kader staat van innovatie.
Hoe ziet het programma er uit:

We verwelkomen jullie op een prachtige locatie in Spoorzone in Tilburg. Daar wordt iedereen welkom geheten door dagvoorzitter Rachel van de Greef. Zij trapt af en interviewt manager van Station88 Esther IJzer.
Daarna geeft ze het woord aan innovatiemanager van de Rabobank Maarten Korz. Hij neemt je mee in de wereld van digitale ontwikkelingen zoals blockchain, artificial intelligence, virtual reality en meer. Hij vertelt over de mogelijkheden voor ondernemers, nieuwe businessmodellen en wat Rabobank doet op het gebied van innovatie.

Daarna is het tijd voor interactie. Alle genodigden kunnen vooraf een vraag indienen en hier wordt samen met het panel op ingespeeld en gereageerd. Het bijzondere panel bestaat uit:
Start-up: Hugo Leijtens van Retailcoin.
Starter van het kwartaal van Rabobank: Luuk van Hoogstraten van Genius Voice.
Mindlabs: Frank Hermans van Mindlabs, Where Minds, Media & Technologies meet.
Gevestigde ondernemer: informatie volgt

We sluiten af met een evaluatie die deze dag wordt gelanceerd. Daarna drinken we een borrel en is er een funroom met robot van Mindlabs en de hololens van Microsoft via IT Support Groep.

Doelgroep:
De innovation day is enerzijds voor starters in de innovatieve hoek, anderzijds voor het MKB.

Doel bijeenkomst:
Bewustwording creëren wat innovatie kan betekenen voor de toekomst. Daarnaast doen we een handreiking hoe de stap gezet kan worden om te gaan innoveren binnen jouw eigen bedrijf en hoe de slag naar omdenken gemaakt kan worden.

Na inschrijving ontvang je van ons een mail met de vraag of je een specifiek vraagstuk hebt. Wij maken een selectie en deze worden besproken tijdens de bijeenkomst.

Heb je interesse? Vul dan onderstaande velden in. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij No Show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.

soortgelijke events