Workshop: Je onderneming verandert, jij ook? - Programma | Station 88
Business Development 09.00 - 12.00
Locatie: Station88

Workshop: Je onderneming verandert, jij ook?

Iedere onderneming verandert. Maar wil en ga je als ondernemer mee? Worden er nieuwe dingen van je verwacht? Dingen die je liever niet doet, die te ver afstaan van de reden waarom je überhaupt ondernemer bent geworden?

Is dit herkenbaar? Het zijn heel gebruikelijke vragen. Maar wat doe je eraan? In deze workshop van één ochtend, aangeboden door de gemeente Tilburg, bespreekt Hans Alberts van Monarch Partners de verschillende levensfases van een onderneming (van start tot herstel/liquidatie) en de eisen die deze levensfases stellen aan de sturing van de organisatie.

In deze interactieve workshop ga je aan de hand van casus uit de praktijk op zoek naar de antwoorden op de vragen:
# Hoe ben je om gegaan met de veranderingen?
# Waar liep je tegenaan?
# Was het succesvol?

Je krijgt inzicht in de fase waarin je onderneming zich bevindt en tips over de wijze waarop je in kunt spelen op veranderingen in jouw organisatie.

Deze interactieve workshop (maximaal 15 deelnemers) is bedoeld voor ondernemers die tenminste 5 jaar actief zijn.

Heb je interesse? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier. Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Je kunt de deelname kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst. Bij no show of afzegging binnen deze termijn, brengen wij €50 in rekening.