European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Blog Door: Station88

Slimmer Werken, wie wil dat nu niet? Deel 2

Kan jij de post van een paar maandjes geleden over ‘Slimmer Werken, wie wil dat nu niet?’ nog herinneren? Inmiddels zijn we een aantal weken verder en zijn er flink wat stappen genomen. Samen met Slimmer Werken specialist Natalie Nouwen van onze partner IT Support Groep maakten wij een vliegende start bij ons op kantoor in Station88. Ons doel was eenvoudiger en sneller met elkaar te kunnen werken volgens een eenduidige werkwijze én overzichtelijke structuur. En dat is gelukt, hoe tof!

Station88 SharePoint omgeving

Inmiddels is de nieuwe Station88 SharePoint omgeving geïnstalleerd en hebben wij een moderne en overzichtelijke werkplek, geheel aangepast op onze wensen. Deze wensen zijn vooraf goed afgestemd met het advies wat Natalie ons gaf. Een SharePoint omgeving met een logische structuur en een overzichtelijk portaal. En hoe handig, ook te gebruiken op verschillende devices. Zo kunnen wij overal veilig, efficiënt en makkelijk werken. Team Station88 is er blij mee!

Sneller en efficiënter werken met de tools van Office365

Maar we zijn er nog niet! We kijken uit naar de vervolgstappen met Natalie, zodat we onderling nog sneller en efficiënter kunnen werken door de tools van Office365 nog beter in te zetten.

Dank aan IT Support Groep die ons begeleidt in dit Slimmer Werken traject!

Wil je meer weten over Slimmer Werken? Kom dan naar de inspiratiesessie op 28 mei in Station88!

Of neem rechtstreeks contact op met Natalie Nouwen van IT Support Groep via deze link.