European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Nieuws Door: Station88

Social ondernemers opgelet!

Heb jij een concreet idee voor een sociale onderneming met een innovatieve dienst of product? En staat maatschappelijke impact voorop? En kom jij uit de regio Hart van Brabant? Meld je dan uiterlijk 14 april aan voor Move2Social Hart van Brabant!

Move2Social: Workshops, expertmeetings en businesscoaching

Move2Social helpt sociaal ondernemers om hun bedrijf te starten en te ontwikkelen. Je volgt workshops, neemt deel aan expertmeetings en je krijgt persoonlijke businesscoaching. Deelname is kosteloos. Het enige wat we vragen is inzet en commitment tijdens het programma. Op de website lees je de spelregels.

Rabobank en Station88 zijn partner van Move2Social

(Startende) Sociaal ondernemer worden geconfronteerd met veel uitdagingen. Door bij te dragen aan Move2Social dragen we bij aan de ontwikkeling van deze ondernemers én de regio. Daarom stimuleren we sociaal ondernemerschap.

Meld je aan!

Ben of ken jij een sociaal ondernemer? Meer informatie, het aanmeldformulier en de voorwaarden voor deelname vind je hier. Aanmelden kan tot 15 april a.s.