European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Nieuws Door: Station88

Hoera, we zijn jarig!

Gelêûfut of nie, mar Staosie88 bestao vandaog 1 jaor. Ge knippert meej oe ôoge en tis vurbij! Bij zonne spesjaole verjòrdag moete efkes stilstaon. Wèsser veul gebeurd in un jaor! Van himmel niks naor bekaant 140 bijinkomste.

Innovaossie, lezinge en wörksjops​

Saome meej de partners van Staosie88 hebbe we ammòl afgelôope jaor veul schôn dinge meuge klaor speule. Innovaossie, lezinge en wörksjops. Meer dan 3500 meense uit Tilbörg en de régijoo Midden Braobaant wiese de weeg naor de spoorzöne te vèène. Dèh zèn schôon aontalle of nie? Om dees te viere is giestere un òffisjille trekking gewist. Al ut hôog volk was daorbij.

Dè is schôon ontwaoke

Van al die 3500 meense worre vandaog op de middag twee naome bekend gemaokt. Die krèège allebaaj unne schôone prèès: unne hille naacht slaope in Hostel Roots meej ötzicht op Staosie88. Dè is schôon ontwaoke!