European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Nieuws Door: Station88

Nieuwe business partner Bullboard

Vrijdag 18 januari heeft Bullboard, onder de vlag van Spectatio, zich als business partner verbonden aan Station88. Samen met de andere partners vormt Bullboard de basis van de plek waar ondernemers met groeiambitie terecht kunnen met vragen, waar ze informatie vinden en kennis kunnen delen.

Dynamisch Bullboard

‘Wil jij ook een marketing scherpschutter worden? Dat kan! Bullboard biedt namelijk dynamische Bullboard dashboards waarin je in één oogopslag je (social media) resultaten kunt inzien. Waardoor je niet meer met hagel, maar met scherp schiet. Het begint allemaal met het juiste inzicht. Waarom doe je wat je doet? Welke investeringen hebben zin en welke niet? Wat is de impact en hoe kan het nog beter? Presenteer, rapporteer en leer van je data. Wij zijn trotse partner van Station88, waar wij ondernemers ontmoeten en helpen om nog meer uit hun onderneming te halen’ aldus Claudia en Jules van Bullboard.

Zowel Jules en Claudia van Hoef, beiden directeur van Bullboard, als Esther IJzer Manager Station88 waren aanwezig bij de ondertekening.

Station88 kijkt enorm uit naar de samenwerking met dit ondernemerspaar, wat sinds januari 2018 kantoor heeft op de eerste verdieping van gebouw 88.