European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Nieuws Door: Midpoint Brabant

Hoos & Hitte Contest 2019

Droogte, extreme hitte en gigantische hoosbuien, ons klimaat is aan het veranderen, en snel ook. Bij Een Gezond Leisureklimaat zien we daarvan de gevolgen maar ook de kánsen voor de leisure-sector. Daarom komen we in actie!

Om ideeën te stimuleren en te steunen organiseert het House of Leisure voor de tweede keer de Hoos & Hitte Contest. Dat doen zij in nauwe samenwerking met de partners binnen de regio Hart van Brabant.

Doe je mee?

Leisure-ondernemers, non-profit bedrijven en studenten: iedereen uit de regio Hart van Brabant mag tot 15 maart 2019 zijn plan insturen met ideeën om de strijd met klimaatverandering aan te gaan. Als het maar een link naar leisure heeft.

Wil je weten waar het plan aan moet bijdragen? En wil je überhaupt meer weten? Check dan het volledige nieuwsbericht.