European Social Innovation Week (ESIW) - nieuws | Station 88
Nieuws Door: Station88

Het Station88 magazine, daar is hij dan!

Het magazine van Station88, een levensgroot visitekaartje van Station88. Een informatief magazine waarin we jou als ondernemer meenemen in alle ins en outs over Station88.

Trots
Wat zijn wij trots! Op iedereen die mee durft te dromen, op iedereen die ervoor heeft gezorgd dat ideeën werkelijkheid zijn geworden.

Station88, dé plek waar ondernemers verbinden en versnellen
Trots zijn we ook op iedereen die vanaf het begin en op dit moment meehelpt om Station88 als onderneming door te laten groeien.

Wat vind je terug in het magazine?
We nemen je mee in het verhaal achter Station88, hoe is Station88 ontstaan, wie hebben hier aan mee gewerkt, wie zijn nu eigenlijk de partners van Station88. Tevens lees je in het magazine de interviews met de strategische partners van Station88, we geven je uitleg over gebouw 88, je vindt alle informatie terug over de programmering en daarnaast geven we je een kijkje in de Spoorzone, waar het verleden een toekomst heeft. Lees de 'warme' quotes van de partners, waar vind je Station88 op social media en lees de onoverkomelijke 'Wist je dat?'

Kortom, het kan niet missen dat je nieuwsgierig bent geworden! Lees het volledige magazine hier. Veel leesplezier toegewenst!

Met dank aan de prettige samenwerking met Asega Media & Communicatie en Q-Promotions!